Carport i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Går du og drømmer om at kunne parkere bilen i en smuk carport?

Så lad DB KOMBI-BYG gøre dine drømme til virkelighed. Vi har stor erfaring med carporte, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også varetage realiseringen af din carport.

Så søger du et kompetent tømrerfirma med hænderne skruet ordentligt på til at stå for din carport, så tøv ikke med at kontakte os. Vi bygger carporte for både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Parker bilen i læ med en smuk carport

Det er ikke nogen hemmelighed, at det danske vejr kan være en smule koldt og vådt. Det kan derfor være dejligt og for nogen nødvendigt med en carport, der kan skærme for det dårlige vejr. Der er heller ikke noget værre end at få vasket sin bil, hvorefter den bliver svinet til at vind og vejr.

Vi har stor erfaring med konstruktion af forskellige typer carporte. Det kan være, at du blot ønsker en simpel carport til bilen, eller at du er på udkig efter en carport med opbevaringsplads. Hvad end dine krav og behov er, så kan vi med garanti varetage opgaven.

Fordele ved en carport

Det er en god ide at investere i en carport. Mest på grund af det danske vejr ofte er til den våde side. Med en carport vil du kunne beskytte din bil mod naturen kræfter, samt holde sikre at bilen forbliver pæn i længere tid.

En carport kan tilpasses ethvert hjem. Så hvis du søger en løsning, der kan beskytte din bil mod vind og vejr, og ikke kræver for meget plads, så er en carport løsningen for dig. Vi tilbyder carporte til konkurrencedygtige priser og i høj kvalitet.

Hos DB Kombi-Byg kan vi også hjælpe dig med at opføre en unik træterrasse eller renovering af dit hus

Hvad koster en carport?

Prisen på en carport kan variere meget. Alt efter hvilken type man ønsker, så vil priser være forskelligt. Det kan være, at man blot ønsker en simpel carport med plads til bilen eller noget helt andet.

For at få en konkret pris på netop dit projekt, så anbefaler vi at du kontakter os.

Kontakt os og få et godt tilbud på din carport

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på din nye carport, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.