Opsætning af hegn i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Har du brug for hjælp til opsætning af hegn?

Så lad DB KOMBI-BYG ApS varetage opgaven. Vi har stor erfaring med opsætning af hegn, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også varetage opgaven med dit hegn.

Så søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til at stå for dit nye hegn, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører opsætning af hegn for både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Hvilken type hegn passer til dit behov?

Når det kommer til opsætning af hegn, så er der et hav af forskellige muligheder. Der findes en masse forskellige typer hegn, som alle har hver deres højde og funktion. De kan hver især sætte deres helt unikke udtryk på omgivelserne omkring det.

Hvis man placerer sit hegn i den rette kontekst, så kan ethvert hegn faktisk passe godt ind i haven. Det der er vigtigt, er at finde frem til lige præcis den type hegn, som passer til ens behov i forhold til behov, funktion og udtryk. Man bør derfor gøre sig nogle overvejelser som:

  • Hvor skal hegnet sættes op?
  • Skal der være rund hele matriklen eller blot skærme for blæsten omkring terrassen?
  • Skal den kunne afgrænse din have, indkørsel eller noget helt tredje?

Hos DB KOMI-BYG tilbyder vi en bred vifte af ydelser, herunder opsætning af køkken, renovering af hus og træterrasse

Ting du bør vide, når du får lavet opsætning af hegn

Uanset om du har lavet en aftale med naboen om at få opsat et hegn eller ej, så er der visse regler der skal overholdes. Hvis hegnet skal sættes op på din egen grund, så kan du give 180 plus afstanden fra selve skellet og hen til hegnet. 

Hegnet må dog ikke være til gene for naboen. Du kan derfor alt afhængig af situationen blive tvunget til at skulle opsætte et lavere hegn end du først have planer om.

Kontakt os og få et godt tilbud på dit nye hegn

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning af dit hegn, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27243737 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.