Energioptimering i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Ønsker du at energioptimere din bolig?

Så tag DB KOMBI-BYG med på råd. Vi har stor erfaring med energioptimering, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også hjælpe dig med at energioptimere din bolig.

Så søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til at stå for energioptimering, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører energioptimering for både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Hvad er en energioptimering?

En energioptimering starter med, at man analyserer og overvåger ens energiforbrug af el, lys, og varme. På den måde kan man finde frem til hvor man kan spare penge. En af de typiske måder man kan energioptimere, er ved at få udskiftet sine vinduer og døre

Alt efter hvor gammelt den pågældende bygning er, så kan der være forskellige ting man kan kigge på. Det er oftest ældre huse, der er vigtige at energioptimere. Hvis et gammelt hus f.eks. er dårligt isoleret, så kan det blive en dyr fornøjelse og kan tydeligt ses på varmeregningen.
 

Fordele ved energioptimering

Når man vælger at få lavet en energioptimering er der forskellige fordele at hente. Man vil blandt andet opleve fordele som:

  • Med en korrekt udført energioptimering vil man opleve at husets energimærke forbedres.
  • Man vil undgå en dyr varmeregning, da man ikke længere skal fyre for fuglene
  • En energioptimering vil også gøre ens hus mere attraktivt, hvis man går med tanker 
    om at sælge sit hus.

Hvad koster en energioptimering?

Prisen på en energioptimering vil altid variere fra hus til hus. Prisen afhænger af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor gammelt er huset?
  • Hvor mange forskellige dele af huset kan/skal energioptimeres?

Uanset hvor meget der skal energioptimeres i dit hus, så står vi altid klar til at give et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et godt tilbud på energioptimering

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på energioptimering, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.