Opsætning af køkken i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Mangler du en hånd til opsætning af køkken?

Så kan vi hos DB KOMBI-BYG tage hjælpe dig. Vi har stor erfaring med opsætning af køkkener og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også varetage opsætningen af dit køkken.

Så søger du et kompetent tømrerfirma med hænderne skruet ordentligt på til at stå for opsætning af køkken, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udfører opsætning af køkkener for både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Derfor bør du lade de professionelle stå for opsætning af køkken

For at opnå det bedst mulige resultat, hvor køkkenskabe og skuffer er lige og hvor bordpladerne er i vater, så er det en god ide at få de professionelle til at stå for opsætningen af dit køkken. 

Det at skulle sætte et køkken op er hårdt arbejde, der kræver at der bruges en masse tid for at det bliver udført korrekt. Vi vil derfor til enhver tid anbefaler, at man får professionel hjælp til opsætningen.

Med vores brede erfaring med opsætning af køkkener, har vi den faglige ekspertise, som kan sikre dig at dit køkken blive monteret korrekt. På den måde kan du også hurtigere komme i gang med madlavningen.

Hvad koster opsætning af køkken?

Når der kommer til prisen på opsætning af et køkken, så er det meget forskelligt, og prisen vil være afhængig af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange elementer skal der sættes op?
  • Hvor lang tid tager opgaven?

For en konkret pris på netop dit projekt, anbefaler vi at du kontakter os. Vi giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og få et godt tilbud på opsætning af køkken

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på opsætningen af dit køkken, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.