Trægulv i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos DB KOMBI-BYG ApS har vi masser af erfaring med lægning af trægulve, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også hjælpe dig med dit trægulv.

Så søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til at stå for dit nye trægulv, så tøv ikke med at kontakte os. Vi lægger trægulve for både private og erhvervskunder.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Derfor bør du vælge at få lagt et trægulv

Der findes en masse forskellige typer gulve, der alle har hver deres charme. Det er dog svært at hamle op med et smukt trægulv, da det giver et tidløst og eksklusivt udseende, som er svært at replikere med andre typer gulve.  

Når du vælger at få lagt et trægulv, så får du et levende produkt, som du vil have glæde af i mange år. Der findes et hav af forskellige trægulve, hvilket giver dig rig mulighed for at præge det æstetiske udseende. Dette giver dig mulighed for at skabe præcis det udtryk du ønsker det pågældende rum skal have.

Fordele ved et trægulv

Når du vælger et trægulv, får du ikke kun glæde af de æstetiske fordele. Du vil også opleve fordele såsom:

  • Hvis der opstår skader på trægulvet, så kan det afhøvles og slibes.
  • Et trægulv har en lang levetid, der gør at man får glæde af gulvet i mange år.
  • Et trægulv er meget slidstærkt og robust.

Hvad koster et trægulv?

Gulvet er uden tvivl en af de mest benyttede overlader i hjemmet og bruges af hele familien på en daglig basis. Et nyt gulv er derfor en god investering i ens hjem. Gulvet er med til at fastsætte stilen i det pågældende rum. 

Prisen på et trægulv vil variere meget fra gulv til gulv. Prisen vil f.eks. afhænge af hvilken træsort man vælger, og hvor mange kvadratmeter gulv der skal lægges. Uanset hvilken type trægulv du ønsker, så vil vi altid sørge for, at du får den helt rigtige pris.

Vi hjælper dig også gerne med at bygge en ny træterrasse og udskiftning af vinduer og døre

Kontakt os og få et godt tilbud på dit nye trægulv

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på dit nye trægulv, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.