Giv din bolig nyt liv med en ombygning

Trænger du til at der skal ske lidt nyt i hjemmet? Så kan det være en ombygning er den rette løsning.

Hos DB KOMBI-BYG kan vi hjælpe med at ombygge og renovere boligen efter dine ønsker og behov. Vi udtænker innovative løsninger, skræddersyet netop til dig og din bolig.

Vi er et professionelt Tømrerfirma, med stor erfaring og ekspertise der kan hjælpe med en bred vifte af forskellige tømreropgaver, heriblandt udskiftning og montering af vinduer og døre, terrasser, reparation af tagrenovering og meget mere.

Vi holder til i Rødovre, men kører også gerne for private og erhverv i Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland.

Flere fordele ved at ombygge boligen

En ombygning af huset, lejligheden eller sommerhuset, kan være med til at give dig eller jer øget værdi og glæde i hverdagen.

En større ombygning eller renovering, kan også være med til at øge ejendomsværdien, hvilket er en fordel, hvis man engang skal sælge boligen. Derudover kan det også øge energieffekten, og dermed reducere eludgifterne.

Som din tømrer, fokuserer vi altid på det æstetiske og funktionelle i bygningen, så det passer til jeres stil og hverdag, og så I får en god løsning, som I kan få glæde af i mange år.

Vi klarer hele opgaven

Er der brug for yderligere fagfolk til ombygningen, så har vi også kvalitetsbevidste og dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at løfte opgaven, så du slipper for at at bøvle med at finde de rette folk. Vi kan altså klarer hele opgaven - alt du skal gøre er at ringe og fortælle lidt mere om, hvad du har brug for hjælp til.

Har du brug for mere information, den rette rådgivning eller måske et godt tilbud? Så kontakt os og hør mere - vi finder gerne den bedste løsning til dit projekt.

Du kan ringe til os på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com .

Kontakt os i dag