Tagarbejde i topklasse i Rødovre, Roskilde og Køge

Har dit tag fået skader, trænger det til vedligeholdelse eller ønsker du at få et eftersyn af taget?

Så har vi hos DB KOMBI-BYG ApS specialiseret os i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner, både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Vi har stor erfaring og ekspertise med forskellige tømreropgaver som tagarbejde, renoveringer, ombygningudskiftning af døre og vinduer og meget mere for private og erhverv i Greve, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Rødovre og Sjælland.

Kontakt os i dag

Derfor er det en god idé at få et tageftersyn

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader, utætheder og ødelagte tagsten. Det er nemlig vigtigt at have et sundt tag, for hele bygningens sikkerhed og sundhed. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader.

Reparation og vedligeholdelse af tag er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.

Ved et kontinuerligt tjek med et passende mellemrum, kan både mindre og større skader, samt uventede økonomiske udgifter mindskes, da vi kan nå at tage hånd om problemerne inden de resulterer i større skader.

Hvad koster et nyt tag?

Der kan være stor forskel i prisen på tagarbejde, da det varierer alt efter opgavens omfang. Der er flere faktorer der spiller ind, når prisen skal fastsættes, eksempelvis:

  • Skal der lægges et helt nyt tag, eller blot laves reparationer
  • Hvor stort er taget
  • Valg af materialer
  • Skal der vinduer i taget

Er du interesseret i at få et godt tilbud på dit tagprojekt? Så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du ønsker at få lavet, så kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer. Vi giver gerne kompetent rådgivning ved behov for dette, og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud tagarbejde.

Ring til os på 27 24 37 37 eller send en mail til dbkombibyg@gmail.com.

Ring og hør mere