Udskiftning af vinduer og døre i Rødovre, Roskilde, Køge

Trænger din bolig til at få skiftet vinduer eller dørene ud?

Så kan vi hos DB KOMBI-BYG, hjælpe med at montere og udskifte nye døre og vinduer professionelt og omhyggeligt, efter jeres behov og ønsker.

Vi masser af erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland.

Vi ved af erfaring at vinduernes stil, facon og størrelse har stor betydning for hele boligen.

Til en romantisk patriciervilla kan det for eksempel være en god idé at vælge smalle sprosser, mens andre stilarter passer bedre til den modernistiske villa.

Udover at de rette vinduer kan give boligen et flot helhedsbillede, så kan det også have en anden betydningsfuld funktion. En energirude kan nemlig reducere el-udgifterne væsentligt og øge både komfort og indeklima i boligen.

Vi udskifter og monterer alle typer vinduer og døre professionelt med omhu, og giver også gerne den rådgivning og vejledning I har behov for. Sammen finder vi den bedste løsning til jeres bolig.

Ring og få et uforpligtende tilbud

Hvornår bør vinduerne skiftes?

Oplever du at vinduerne eller dørene ikke holder helt tæt? Er de punkteret eller er træværket begyndt at være slidt, eller måske plaget af råd? Så er det måske på tide at sige farvel og tak.

Trænger vinduerne til at blive udskiftet, så er der flere fordele ved at få det gjort.

Fordele ved at få udskiftet vinduer

  • Undgår utætte vinduer og træk
  • Tætte vinduer reducerer varmeregningen
  • Undgå kondens, der kan give skimmelsvamp og råd
  • Forbedring af indeklimaet

Vi hjælper gerne med at vælge de rette materialer, som har stor betydning for sprossens levetid.

At vælge energirigtige vinduer i den rigtige størrelse, vil samtidig sænke din el-regning og give dig mere lys og mere luft. Alt i alt vil du blive sikret et bedre indeklima og en bedre livskvalitet.

Få et godt tilbud allerede i dag 

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på telefon 27 24 37 37 eller send en mail til dbkombibyg@gmail.com.

Har du brug for hjælp til andre tømreropgaver? Så kan vi også være behjælpelige med renoveringombygningtagarbejde og meget mere.