Udskiftning af vinduer og døre i Rødovre, Roskilde og Køge

Trænger din bolig til at få skiftet vinduer eller døre ud?

Så kan vi hos DB KOMBI-BYG, hjælpe med at montere og udskifte nye døre og vinduer professionelt og omhyggeligt efter jeres behov og ønsker. Vi har masser af erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge og resten af Sjælland.

Vi ved af erfaring at vinduernes stil, facon og størrelse har stor betydning for hele boligen. Til en romantisk patriciervilla kan det for eksempel være en god idé at vælge smalle sprosser, mens andre stilarter passer bedre til den modernistiske villa.

Udover at de rette vinduer kan give boligen et flot helhedsbillede, så kan det også have en anden betydningsfuld funktion. En energirude kan nemlig reducere el-udgifterne væsentligt og øge både komfort og indeklima i boligen.

Udskiftning og montering af alle typer vinduer og døre sker professionelt med omhu, og vi giver gerne den rådgivning og vejledning, I har behov for. Sammen finder vi den bedste løsning til jeres bolig.

Kontakt os i dag

Hvornår bør vinduerne udskiftes?

Oplever du at vinduerne eller dørene ikke holder helt tæt? Er de punkteret eller er træværket begyndt at være slidt eller måske plaget af råd? Så er det måske på tide at sige farvel og tak.

Trænger vinduerne til at blive udskiftet, så er der flere fordele ved at få det gjort.

Fordele ved udskiftning af vinduer

  • Undgå utætte vinduer og træk
  • Tætte vinduer reducerer varmeregningen
  • Undgå kondens, der kan give skimmelsvamp og råd
  • Forbedring af indeklimaet

Vi hjælper gerne med at vælge de rette materialer, som har stor betydning for sprossens levetid.

At vælge energirigtige vinduer i den rigtige størrelse, vil samtidig sænke din el-regning og give dig mere lys og luft. Alt i alt vil du blive sikret et bedre indeklima og bedre livskvalitet.

Hos DB KOMBI-BYG hjælper vi dig gerne med opsætning af hegn, nybygget træterrasse og tagrenovering

Få et godt tilbud allerede i dag 

Har du spørgsmål eller brug for mere information? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Ring på telefon 27 24 37 37 eller send en mail til dbkombibyg@gmail.com.

Har du brug for hjælp til andre tømreropgaver? Så kan vi også være behjælpelige med renoveringombygningtagarbejde og meget mere.