Træterrasse i Rødovre, Roskilde, Køge og Sjælland

Går du og drømmer om en ny, smuk træterrasse?

Så kan vi hos DB KOMBI-BYG ApS hjælpe dig. Vi har stor erfaring med diverse træterrasser, og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge og resten af Sjælland. Vi kan derfor med garanti også varetage opgaven med at opføre din træterrasse.

Så søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til at stå for din nye træterrasse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver træterrasser for både private og erhvervskunder.

Kontakt os i dag

Derfor bør du få lavet en ny og smuk træterrasse

Når du får lavet en ny træterrasse, så får du et oplagt sted til at samle familien og vennerne. En træterrasse er med til at lægge op til gode stunder og hyggelige stunder. En træterrasse er også med til at give din have et friskt pust. Vi hjælper dig med at gøre dine drømme om en træterrasse til virkelighed.

Når vi laver træterrasser for vores kunder, så vægter vi kundens behov og ønsker højt.

Med vores store erfaring med forskellige typer træterrasser, har vi erfaret, at det er en god ide at gøre sig nogle overvejelser om:

  • Hvor stor skal den nye træterrasse være?
  • Hvilken træsort skal der bruges?
  • Skal der være en bestemt opbygning?
  • Hvordan skal terrassen placeres i forhold til sol og vind? 

Uanset om du i forvejen har gjort dig sådanne overvejelser eller ej, så kan vi altid komme med inspiration fra tidligere projekter. Vi står altid klar til at komme med råd og vejledning, så du kan få præcis den træterrasse, som du går og drømmer om.

Via en tæt dialog med dig, hvor vi tager udgangspunkt i dine krav, ønsker og behov, så sikrer vi, at der ikke opstår nogen misforståelser eller overraskelser.

Vi hjælper dig også gerne med andre tømreropgaver, såsom udskiftning af døre og vinduer, ny carport eller nyt trægulv

Kontakt os og få et godt tilbud på din træterrasse

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.