Renovering af sommerhus i Rødovre, Roskilde, Køge og resten af Sjælland

Så lad os DB KOMBI-BYG ApS tage hånd om renoveringen. Vi har stor erfaring med renovering af sommerhuse og vi har hjulpet massevis af kunder i Rødovre, Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland. Vi kan derfor med garanti også varetage opgaven med renoveringen af dit sommerhus.

Så søger du et kvalitetsbevidst tømrerfirma til at stå for renovering af sommerhus, så tøv ikke med at kontakte os uanset om det drejer sig om privat eller erhverv. 

Kontakt os i dag

Derfor bør du få lavet en renovering af dit sommerhus

Sommerhuset er et af de steder, hvor der skabes gode minder og oplevelser, som man husker resten af livet. Det er derfor vigtigt, at sommerhuset holdes ved lige, så det fortsat er et hyggeligt sted at kunne opholde sig år efter år.

Med en renovering af sommerhuset vil du give det et frisk pust. Hvis man har et sommerhus af ældre statur, så kan det være nok så hyggeligt at opholde sig i det knirkende træhus, som dufter af gode minder og gamle dage. Det er dog ikke nær så hyggeligt om vinteren, hvis sommerhuset ikke kan holde kulden ude.

Fordele ved renovering af sommerhus

Når man får lavet en renovering af ens sommerhus, så får man mulighed for at bruge huset mere og på flere tidspunkter af året ift. varme. Der er særligt to typer renoveringer, der gør at huset bliver mere anvendeligt året rundt, og det er isolering og udskiftning af vinduer og døre.

En renovering er både godt for dit sommerhus og dig. En renovering af sommerhuset kommer også med andre fordele såsom:

  • Man får et bedre indeklima, da den kolde luft holdes ude
  • Man vil opleve bedre funktionalitet, hvis køkkenet og badeværelset bliver renoveret.
  • Hvis du vælger at få lavet en tilbygning til sommerhuset, vil du også få mere plads til dig, familien og vennerne

Vi tilbyder også at bygge en helt ny lækker træterrasse og tagarbejde. Ring til os allerede i dag. 

Kontakt os og få et godt tilbud på renovering af sommerhus

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af dit sommerhus, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 27 24 37 37 eller sende en mail til dbkombibyg@gmail.com. Alternativt kan du også udfylde formularen i bunden af siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.