Få mere ud af din bolig og spar penge på elregningen 

Med tiden er det svært at undgå slid på både den udvendige og indvendige del af boligen - men det har vi løsningen på.

DB KOMBI-BYG tilbyder professionel renovering af facade, hus og ejendom, som både kan sænke din elregning, give et bedre indeklima og måske endda udnytte pladsen bedre i din bolig.


Vi har masser af erfaring med renovering af hus og har hjulpet massevis af kunder. Vi kan derfor med garanti også hjælpe dig med renoveringen af dit hus.

En bolig renovering kan være alt lige fra en større eller mindre ombygning, udskiftning af vinduer og døre, ændringer i rumfordeling, lofter og gipsvægge, renovering af køkken og meget mere.

En større renovering med nøje udvalgte byggematerialer kan ændre husets oprindelige stil og arkitektur, hvis man ønsker dette. I fællesskab taler vi om valg af materialer, og hvordan du får den mest attraktive og energivenlige renovering af hus - så du får det resultat du drømmer om, og som du kan få glæde af i mange år.

Vi holder til i Rødovre, men kører også gerne i Roskilde, Køge, Glostrup, Hvidovre, Greve og Sjælland.

Kontakt os i dag

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på at få boligen renoveret, afhænger af opgavens omfang. Er det en større og mere omfattende renovering af hele boligen, eller blot en mindre istandsættelse af enkelte rum, så er der naturligvis forskel på prisen.

Derudover spiller valg af materialer også en afgørende rolle for prisen.

Er du interesseret i at få en mere konkret pris, så kontakt os og fortæl lidt mere om hvad du ønsker at få lavet, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi vejleder og rådgiver også gerne, hvis der er behov for dette.

Hør mere om renovering af hus

Mangler du en kvalitetsbevidst tømrer? Så kontakt DB KOMBI-BYG APS og få en god snak om, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Vi giver gerne den rådgivning du har brug for, samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Ring til os på telefon 27 24 37 37 eller send en mail til dbkombibyg@gmail.com.

Vi kan stå for hele opgaven som totalentreprise, og rækker opgaven ud over vores faglige område og ekspertise, så har vi forskellige dygtige samarbejdspartnere, vi kan stå indenfor.

Har du brug for andet tømrerarbejde, så tilbyder vi også udskiftning af vinduer og døreombygningtagarbejde og meget mere.

Ring og få et uforpligtende tilbud